VIP

Paras juhlakokemus VIPissä!

Koe Kuopio Wine Festival ystäviesi tai työporukan kanssa parhaalta paikalta etukäteen varattavissa Wine Makers Loungessa tai Viinikylän VIP-tuvissa.

Viinituvissa tarjoilemme espanjalaisen makumatkan buffet-menun muodossa.  Viiden ruokalajin illallinen odottaa Wine Makers Loungessa.

 

 

Wine Makers Lounge

Viiden ruokalajin menumme maistuu ja tuntuu Espanjalta! Saisiko olla esimerkiksi ilmakuivattua kinkkua Iberico-porsaasta, Manchego-juustoa, sitruunalla ja timjamilla maustettua ylikypsää karitsanlapaa ja karitsanfileetä sekä jälkkäriksi crema catalanaa eli paahtovanukasta.

Maan parhaimpien viinintuottajien viinit tekevät makumatkastasi ikimuistoisen! Menukokonaisuuden ovat loihtineet keittiöpäällikkö Hannu Pöyhönen ja sommelier Eleonora Nucci.

Loungessa pääset nauttimaan huippuartisteista omasta illallispöydästä käsin, sillä sinulla ja seurueellasi on suora näkyvyys esiintymislavalle! Teillä on mahdollisuus tavata myös huippuviiinien tuottajia Loungessa.

Hinta 189 € / henkilö, johon kuuluu pääsy viinijuhlille ja viiden ruokalajin illallinen. Wine Makers Loungen alueella on omat WC-tilat sekä baari. Huomioithan, että Wine Makers Loungeen on saavuttava klo 19 mennessä!

Tee varaus vähintään neljän hengen seurueelle. Yhteensä Loungeen mahtuu 80 asiakasta. Varaa Wine Makers Loungen paikat seurueellesi p. 050 402 4519, kuopio.winefestival@sok.fi

 

WINE MAKERS LOUNGE MENU & VIINIT

Viinikylän viinituvat

Kerää yhteen ystävät, työkaverit tai muu porukka ja tule nauttimaan espanjalaisesta makumatkasta omaan tupaan!

Asiakkaidemme toiveesta tuvissa on uutuutena noutopöytä, jossa kokit tarjoilevat ja asiakkaat noutavat annoksensa pöytiin itse. Viinituvan buffet-menusta löydät muun muassa espanjalaisia tapaksia, leikkeleitä ja juustoja, lehtiyrteillä maustettua kananpoikaa, Patatas bravas -perunoita ja aiolia sekä churroja ja crema catalanaa.

Tee varaus ja valitse joko kokonainen tai puolikas viinitupa ruoka- ja juomatarjoiluineen. Tupavaraus edellyttää tarjoiltavan ateriakokonaisuuden (49€/hlö) ja pääsylipun (36€ / hlö) lunastamista ennakkoon koko seurueelle.

Koko viinituvan varaus on 340 € (+ alv. 24 %)
Tupia on 16 ja yhteen tupaan mahtuu 16–32 henkilöä.

Puolikkaan viinituvan varausmaksu on 255 € (+ alv. 24 %). Puolikkaaseen viinitupaan mahtuu 10–16 henkilöä.

Varaa viinitupa seurueellesi p. 050 402 4519, kuopio.winefestival@sok.fi

VIINITUPIEN MENU & VIINIT