OHJELMA

Kuopio Wine Festivalien tiedote:

Torstaina 6.7. BEHMin tilalle huikea Kuumaa!

BEHM on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä Kuopio Winefestivaaleilla  sairastapauksen vuoksi. Olemme tästä pahoillamme.

Alkuperäisestä poiketen torstaina  6.7. bailandoa tarjoavat Kuopio Wine Festivaleilla Illansuu ja Juha Tapio sekä  myös popin YLIVOIMAINEN huippuyhtye Kuumaa!

 

Tapahtuman juontajina toimivat Sami Kuronen ja Hovimuusikko Ilkka

Sami Kuronen ja Hovimuusikko Ilkka juontavat Kuopio Wine Festivalit kesällä 2023.

Sami Kuronen on rautainen radioammattilainen joka on tuttu kasvo myös lukuisista tv-ohjelmista. Televisiossa Kuronen on nähty muun muassa Temptation Island SuomiSuomen Unelmien Poikamies ja Stage -ohjelmien juontajana. Yli 20 vuotta jatkuneen radiouran aikana miehen ääni on tullut suomalaisille tutuksi mm. Radio Aallolta ja Radio Suomipopilta.

Ilkka Ihamäki on viihdyttänyt radiokuuntelijoita Hovimuusikko Ilkkana jo vuodesta 2013. Hänet tunnetaan uniikeista, kahden minuutin räätälöidyistä lauluistaan, joita Ihamäki esittää sekä Radio Suomipopilla että keikoillaan ympäri Suomen. Riemastuttavat biisit ovat nokkelia ja humoristisia kuvauksia ajankohtaisista aiheista. Ihamäki on palkittu Radiogaalassa Vuoden sisällöntuottajana kaksi kertaa, vuosina 2018 ja 2022.

Tuomme Kuopio Wine Festivaleille jälleen maamme eturivin kuumimpia artisteja. Tutustu ohjelmaamme alta ja osta pian liput mieleisellesi päivälle täältä.

Portit aukeaa klo 17 muina päivinä, paitsi 3.7. Mucho Monday -maanantaina klo 16.

Annetut esiintymisajat ovat noin aikoja ja pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.