Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa viinijuhlille Kuopioon!

Talvi ja kevät ovat kiireistä aikaa meidän viinijuhlaväellemme, kun valmistelemme tulevan kesän juhlaa teille tapahtumakävijöille. Vaaditaan satoja työtunteja, kymmeniä palavereja ja suuri määrä loistavia yhteistyökumppaneitamme, jotta kaikki on varmasti valmista, kun pääsemme vastaanottamaan vieraitamme.

Kesän 2024 Kuopio Wine Festival on järjestyksessään jo 27. ja ensi kesänä se tuo Kuopioon palan Ranskaa. Tapahtuma on vuosien saatossa kasvanut Suomen suurimmaksi viini- ja ruokafestivaaliksi, joka kerää joka kesä noin 35 000 huippuruoan, viinin ja musiikin ystävää Kuopion matkustajasatamaan. Ennen kaikkea viinijuhlat on myös erottamaton osa Kuopion ja Pohjois-Savon kesää.

Osuuskauppa PeeÄssä on järjestänyt Kuopio Wine Festivalin vuodesta 2001 lähtien. Tapahtuma on perinteisesti ollut pohjoissavolaisten ja PeeÄssän asiakasomistajien juhla, joka toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi vieraat myös muualta.

Me peeässäläiset toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan viinijuhlien aurinkoisesta tunnelmasta, hyvästä seurasta ja herkullisesta ruoasta ja viinistä. Vietetään yhdessä ainutlaatuisia hetkiä!

Kuopiossa 11.12.2023

Mikko Junttila toimitusjohtaja
Aleksi Vuorinne toimialajohtaja

Osuuskauppa PeeÄssä

Festivaali-info

Kuopio Wine Festivalin löydät Kuopion satama-alueelta, Minna Canthin kadun, Satamakadun ja Kauppakadun rajaamalta alueelta.

Vinkki: Kirjoita navigaattoriisi esimerkiksi Wanha Satama Ravintola, Kuopio.

Vuoden 2024 Kuopio viinijuhlien tapahtuma-alueen suunnittelussa olemme panostaneet viihtyvyyteen ja entistä parempaan festivaalikokemukseen.

Aikaisemmilta vuosilta tutuksi tulleet viinikylän viinituvat ovat Wine Makers Loungen tapaan varattavissa myyntipalvelustamme.

 

Alueen kartta

tapahtumakarttaEllet näe karttaa, voit avata sen tästä linkistä.

Lipunmyynti

Liput ovat myynnissä Ticketmasterin lisäksi Kuopion, Iisalmen ja Varkauden Prismoissa ja seuraavissa ravintoloissa: Rosso Kuopio, Iisalmi ja Varkaus, Coffee House, Amarillo sekä Hophaus Kuopio. Lippuostot Prismoissa ja Peeässän ravintoloissa kerryttävät S-bonusta.

Huom! Nyt voit ostaa lipun myös e-passilla viinijuhlakontistamme Wanhan sataman takaa. Myyntipalvelu paikalla 9.00 – 16.00 (ma-pe).

Usein kysyttyä

Milloin tapahtuma-alue on auki?
Miten alueelle saapuminen ja pysäköinti järjestyvät?
Miten esteettömyys on alueella järjestetty?
Mikä on viinijuhla-alueen ikäraja?
Mistä voin kysyä löytötavaroita?
Mitkä maksuvälineet käyvät viinijuhlilla?
Voinko poistua välillä alueelta?
Voinko ottaa sateenvarjon mukaan alueelle?
Onko valokuvaaminen sallittua?
Pääseekö ravintola Wanhaan Satamaan tapahtuman aikana?
Onko tapahtuma-alueella vesipistettä?