90’s FIN Cover Boyz & Girlz! – Lauantai 6.7.2024

Kuka voisi kellot seisauttaa

90’s Fin coverin biisit ovat saaneet hienon vastaanoton suoratoistopalveluissa. Esimerkiksi Spotifyssa biisejä on striimattu jo 20 miljoonaa kertaa ja ”Satasen laina” on ehtinyt striimaamaan kultaa ja platinaa, sekä ”Vie mut minne vaan” kultaa. Yhtyeen versio ”Satasen Lainasta” valittiin Spotifyn toimesta kesän 2021 TOP 6 -hitit listalle. Yhtyeen musiikkia on myös kuultavissa Lapua 1976 -elokuvassa (40 viimeistä henkäystä).

Keikkailusta yhtyeen jäsenillä on kokemusta aina 90-luvulta lähtien. Keikat ovat energisiä ja mukaansatempaavia. Keikka koostuu tuttujen hittien ”ilotulituksesta”, tämän päivän saundeilla höystettynä. Projekti lähtikin aikanaan liikkeelle ajatuksella ”hittibiisejä, hyvä energia ja tämän päivän saundi”. Näillä mausteilla yhtye onkin kasvattanut suosiotaan vauhdilla.

Portit aukeaa klo 17:00. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Miten haluat kokea viinijuhlat?

Ruokatori

Pääsylippusi maailman parhaan ruoan ja viinin äärelle. Karkaa arjesta ranskalaisiin tunnelmiin huippuartistien säestyksellä viinijuhla-alueella tai Wanhassa Satamassa. Oui!

Lue lisää ruokatorista

Viinituvat

Sukella ranskalaisiin huippuviineihin ja kierrä Ranska ympäri keittiön kulinaaristen nautintojen kautta omassa tuvassa. Huippuartisteja unohtamatta! Bon soiree!

Lue lisää viinituvista

Wine Makers Lounge

Haluatko kokea ikimuistoisen koko illan viinijuhlaelämyksen? Nauti ranskalaisesta keittiöstä sekä huippuesiintyjistä aitiopaikalta shampanjaa siemaillen. Santé!

Lue lisää Wine Makers Loungesta