Jenni Vartiainen – Keskiviikko 3.7.2024

Täällä murusesi on

Yksi 2000-luvun menestyneimpiä supertähtiä, Jenni Vartiainen, on koskettanut suomalaisia musiikillaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on julkaissut uransa aikana neljä menestysalbumia, Ihmisten edessä, Seili, Terra ja Monologi, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta.

Jenni Vartiaisen kuunnelluimpia kappaleita ovat muun muassa superhitit Missä muruseni on, Ihmisten edessä, Minä sinua vaan, Väärään suuntaan ja Turvasana. Jenni on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja tunnustuksia ja hänen kappaleensa ovat menestyneet niin radioissa kuin striimauspalveluissakin.

Jenni Vartiainen esiintyi marraskuussa 2018 loppuunmyydylle Hartwall Arenalle. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Ensimmäinen kokoelmalevy Ihmisten edessä 2007-2019 julkaistiin vuonna 2019, mukana oli uusi biisi Labyrintti. Syksyllä 2022 Jenni Vartiainen oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija Koon, Ellinooran ja Vesalan kanssa.

Portit aukeaa klo 17:00. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Miten haluat kokea viinijuhlat?

Ruokatori

Pääsylippusi maailman parhaan ruoan ja viinin äärelle. Karkaa arjesta ranskalaisiin tunnelmiin huippuartistien säestyksellä viinijuhla-alueella tai Wanhassa Satamassa. Oui!

Lue lisää ruokatorista

Viinituvat

Sukella ranskalaisiin huippuviineihin ja kierrä Ranska ympäri keittiön kulinaaristen nautintojen kautta omassa tuvassa. Huippuartisteja unohtamatta! Bon soiree!

Lue lisää viinituvista

Wine Makers Lounge

Haluatko kokea ikimuistoisen koko illan viinijuhlaelämyksen? Nauti ranskalaisesta keittiöstä sekä huippuesiintyjistä aitiopaikalta shampanjaa siemaillen. Santé!

Lue lisää Wine Makers Loungesta