LIPUT

Osta liput Kanarian sijasta Kuopioon!

Kuopio Wine Festivaleilla Espanja on lähempänä kuin koskaan. Luvassa on iso fiesta, kun voit jopa seitsemän päivän ajan tehdä espanjalaisia makumatkoja ja nauttia huippuartisteista!

Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. Mikäli poistut alueelta ja haluat palata takaisin, tulee sinun ostaa portilta uusi pääsylippu.

Lipun hinta ennakkoon on 36€ sisältäen palvelumaksun.

Pääsylippuosto ei kerrytä S-Bonusta. Tapahtuma on K-18

Liput Ticketmasterin myyntipisteistä

Ennakkolipun hinta on 36€ / päivä + mahdolliset palvelumaksut.

Myyntipisteiden liput yksittäisistä lipuista tulevat myyntiin 28.2. Ennakkolippuja Kuopiossa myy Sokos Kuopio. Sokoksen ennakkomyyntipisteistä ostettuihin lippuihin lisätään 2€ palvelumaksu. Sokoksen myyntipiste suljettu sunnuntaisin.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä keskeisimmät kulttuurisetelit. Muistathan, että kulttuuriseteileillä hankitut liput ovat henkilökohtaisia.

 

Liput portilta

Voit ostaa lippusi myös portilta. Portilta ostettavien lippujen hinta on 39€ / lippu.

Lipunmyynti portilta alkaa klo 16 alueen aukiolopäivinä. Huomioithan, että portilta voi ostaa ainoastaan saman päivän lippuja.

Viinikylässä maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Diners sekä American Express.

Viinijuhlien lippuportilla maksuvälineinä käyvät vain yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen ja e-passi.

Lipun hinta portilta 39€ / päivä.