Osta lippusi nyt!

Ennakkoliput ovat myynnissä 4.12.2018 alkaen. Ennakkolippu maksaa 32 euroa, kun portilla lippuja myydään hintaan 34 euroa.

Kesälomasuunnitelmat tehdään hyvissä ajoin. Osta siis lippusi ajoissa ja varaa samalla kesälomareissu puolison, kaveriporukan tai työtiimin kanssa ensi kesän parhaimpiin bileisiin.

Voit ostaa lippusi myös viinikylän portilta. Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn viinikylään. Mikäli poistut viinikylästä ja haluat palata takaisin, tulee sinun ostaa portilta uusi pääsylippu.

Pääsylippuosto ei kerrytä S-bonusta.

Tapahtuma on K-18, paitsi mahdollisena perhepäivänä, josta tiedotetaan myöhemmin.

ENNAKKOLIPUT

32€

Ruutu_jakaja

PORTILTA

34€

Ostopaikat ja lisätiedot

TICKETMASTER

Osta lippusi Ticketmasterin verkkokaupasta tai lähimmältä Ticketmasterin myyntipisteeltä.

PEEÄSSÄN MYYNTIPISTEET

Osta lippusi Peeässän myyntipisteiltä: Prisma Kuopio ja Sokos Kuopio. Sokoksen myyntipistellä voi maksaa myös Smartumilla. 

LIPUT PORTILTA

Voit ostaa lippusi myös portilta hintaan 34 euroa. Lipunmyynti portilta alkaa klo 16 alueen aukiolopäivinä. Huomioithan, että portilta voi ostaa ainoastaan saman päivän lippuja.

Viinikylässä maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Diners sekä American Express.

LIPPUJEN PALAUTUS

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

kwf_black

Kuopio Wine Festival – Hyvän juoman, ruoan ja musiikin ystäville

Kuopio Wine Festival on yksi Suomen suurimmista viini- ja ruokafestivaaleista, joka kerää vuosittain noin 35 000 hyvän juoman, ruoan ja musiikin ystävää Kuopion sataman alueelle. Kuopio Wine Festival järjestetään vuonna 2019 jo 23. kerran.

Kuopio Wine Festival myyntipalvelu

050 402 4519 (lomalla 19.8.2019 saakka)

kuopio.winefestival@sok.fi