ALUEEN RAVINTOLAT

Makumatka muy bueno

Kuopio Wine Festivaleilla pääset tekemään monipuolisen makumatkan espanjalaisen keittiön mainioimpiin makuihin.  Laadukkailla lihoilla, kaloilla ja äyriäisillä, kasviksilla sekä mausteilla rakennamme ikimuistoisen ruoka- ja viinielämyksen!

Maistele pienesti tai isosti herkkuja uudella torialueellamme tai uppoudu upeisiin menuihimme.

Salud eli kippis – nosta cava-malja kanssamme ja rakastu Espanjaan!

Espanjan klassikkoherkut hurmaavat!

 

Tapakset ovat espanjalaisen keittiön tunnetuimpia herkkuja ja ruokahalun herättäjiä. Kokeile ja aloita makumatkasi vaikkapa näillä suolaisilla suupaloilla, joista löytyy sekä lämpimiä että kylmiä vaihtoehtoja.

Bocadillojen eli täytettyjen voileipien parissa maisteltavaa riittää. Leipien välissä on mainion monipuolisia täytteitä sekä liha- että kasvisversioina.

Paella on ihanan värikäs ja mausteinen pannuruoka, jota löydät toriltamme niin äyriäis-, liha- kuin kasvisversionakin.

Churrojen tuoksu hurmaa jo kaukaa ja maku se vasta viekin kielen mennessään. Dippaa ihana jälkkäri suklaaseen tai nauti kanelin ja sokerin kanssa.

Crema catalana on espanjan oma crème brûlée eli paahtovanukas. Espanjalaiseen tapaan maustamme paahtovanukkaan appelsiinilla ja kanelilla.

Tori täynnä juhlaa – Plaza de Fiesta

 

Uudella torialueellamme espanjalainen ruokakulttuuri on maisteltavana koko komeudessaan. Pääset Espanja-fiilikseen kiinni myös ihanilla siesta-pisteillämme. Anna bailando-asenteesi herätä espanjalaisen kitaramusiikin ja flamenco-esityksien tahdissa.

Tunne ja maista niin Espanjan maut kuin mentaliteettikin!

Tarkempi menu esitellään hieman myöhemmin. Pysy kuuloilla!

Tapahtuma-alueen viinit

Ravintola Wanha Satama

 

Ravintola Wanha Satamassa pääset herkuttelemaan Kuopio Wine Festivalin merkeissä klo 17 jälkeen 30.6.-8.7.2023 välisenä aikana.

Pöytävaraukset Wanhaan Satamaan p. 050 342 9276 tai
kuopio.winefestival@sok.fi