Ruoka ja viini

KESÄN MAKUJA & KLASSIKOITA

Kuopio Wine Festivalien tunnelma ei jätä koskaan kylmäksi, eikä varsinkaan nälkäiseksi!
Kesän 2022 tapahtumassa pääset nauttimaan hurmaavista ja laadukkaista kotimaisista kesän mauista sekä Euroopan parhaista juustoista ja leikkeleistä.

Menuistamme löydät niin Kuopio Wine Festivalin meininkiin sopivasti tuunattuja komeita klassikoita kuin tuulahduksia Välimeren maistakin. Saisiko olla espanjalaista Iberico-porsasta kastanjoilla? Tai ranskalainen paahtovanukas crème brûlée suomalaisempaan tapaan, mansikoilla ja raparperilla? Myös kasvissyöjille löytyy ihania vaihtoehtoja. Maista ja ihastu!

Nopeaan nälkään löydät kivoja vaihtoehtoja alueemme ruokapisteiltä. Haukkaa hampurilaisia, nauti napolilaisia pitsoja ja rakastu laatudönereihin. Uutta maistettavaa löytyy vaikka joka päivälle!

BBQ-smokerymme käy kuumana kaiken päivää ja saa sinut rakastumaan pitkään ja hartaasti savustettuun lihaan.

Runsas viinivalikoimamme kruunaa kesäisen makumatkasi. Jokaiselle viininystävälle löytyy vaihtoehtoja täyteläisestä punaviinistä kuplivaan roseeproseccoon!

VIINIT

Vuoden 2022 tapahtuman viinit on julkaistu! Voit tutustua viinitarjontaan alla olevista linkeistä. 

Festivaalialueen viinit ja juomat

Bistro 25 viinit

Wine Makers Loungen viinit

Viinitupien viinit 

 

VIINITASTINGIT

Tule ja koe upeat viinitastingit!

Järjestämme tänäkin vuonna suosittuja viinitasting -tapahtumia. Tastingit toteutetaan kolmella eri teemalla, joita ovat Bubbles Tasting,  Rose Tasting sekä Riesling haastajat Tasting.

 

 

Bubbles tasting

Pe 1.7. klo 17

Kuplivaa iloa kuohuviineistä!

Anna sommelierin johdattaa sinut ja seurueesi ihanien ja pirskahtelevien kuohuviinien maailmaan. Kuohuviinien maistelu on elämys, joka on myös hieno lahja!

Tastingissa maistellaan maailman tunnetuimpia kuohuviinejä: espanjalaista cavaa, italialaista proseccoa ja spumantea sekä ranskalaista samppanjaa ja cremantea.

Bubbles Tasting sisältää viiden kuohuviinin maistelun sekä pientä suolaista Hophouse Kuopiossa (Kauppakatu 39).

Paikkoja 50 henkilöä per tasting, joten tilaa itsellesi ja seurueellesi Bubbles Tasting -elämys myyntipalvelustamme hintaan 44€ henkilö.

kuopio.winefestival@sok.fi
tai
050 402 4519 (ma–pe klo 9–16)

 

Ota yhteyttä!

Rose tasting

Ti 5.7. klo 17
Pe 8.7. klo 17

Rakastu roseen makuun!

Avarra viinimakuasi huippusuosituilla roseeviineillä sommelierin opastuksella ja anna vaaleanpunaisten viinien tehdä taikojaan jo ensi silmäyksellä. Monipuolinen rosee sopii niin kepeisiin seurusteluhetkiin kuin esimerkiksi kesän grilliherkkujen pariksi.

Rose Tastingissa pääset maistamaan Euroopan trendikkäimpiä roseeviinejä Rankasta, Espanjasta, Itävallasta ja Italiasta.

Tasting sisältää viiden roseeviinin maistelun sekä pientä suolaista Hophouse Kuopiossa (Kauppakatu 39).

Paikkoja 50 henkilöä per tasting, joten tilaa itsellesi ja seurueellesi Bubbles Tasting -elämys myyntipalvelustamme hintaan 39€ henkilö.

kuopio.winefestival@sok.fi
tai
050 402 4519 (ma–pe klo 9–16)

 

Ota yhteyttä!

Riesling haastajat  -tasting

La 2.7. klo 15 
To 7.7. klo 17 

Villiinny valkoviineistä!

Riesling-valkoviinit hurmaavat suomalaisia vuodesta toiseen. Nyt haastamme sinut villiintymään myös muista ihanista valkoviineistä huippusommelierin johdolla.

Riesling haastajat -tastingissa maistellaan ehkä suuremmalle yleisölle vieraammista rypäleistä valmistettuja upeita valkoviinejä. Miltä maistuvat espanjalainen Albariño, italialainen Arneis, itävaltalainen Grüner Veltliner ja raskalaiset Muscadet ja Chenin Blanc – sen saat selville tastingissa!

Tasting sisältää viiden valkoviinin maistelun sekä pientä suolaista Hophouse Kuopiossa (Kauppakatu 39).

Paikkoja 50 henkilöä per tasting, joten tilaa itsellesi ja seurueellesi Bubbles Tasting -elämys myyntipalvelustamme hintaan 39€ henkilö.

kuopio.winefestival@sok.fi
tai
050 402 4519 (ma–pe klo 9–16)

 

Ota yhteyttä!
#

MUISTA HASHTAGIT

#viinijuhlat #kuopiowinefestival