majoitus

viuhka2

Hauskat juhlat, hyvät unet

Täydellisen festivaalipäivän kruunaa pehmeä sänky ja makoisat
yöunet. Varmista mukava majoitus ja varaa hotellihuoneesi pian.

lootus

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu Itä-Suomen suurimmassa hotellissa, jonka tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Varaamalla majoituksen sekä Kuopio Wine Festival -lipun osoitteessa www.sokoshotels.fi saat parhaan hinnan sekä omistajan edut.

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä viinijuhlien pääsyliput lisätuotteista. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Varaukset ja lisätiedot:
Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin Katu 16
70100 Kuopio
p. 010 762 9500 (puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min, alv 24 %)
sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotel.fi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Tee lomamatka Kuopio Wine Festivalien aikaan luonnonläheiseen Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan, joka sijaitsee järven rannalla. Hotelli sijaitsee vain 10 km Kuopion torilta pohjoiseen ja sieltä on paikallisbussiyhteys Kuopion keskustaan.

Kuopio Wine Festival -paketti on voimassa 29.6.–7.7.2018. Se sisältää yhden festivaalilipun per henkilö. Majoituksen hintaan kuuluvat monipuolinen aamupala, kylpylän ja kuntosalien käyttö sekä oma uimaranta.

Varaukset ja lisätiedot:
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela
myyntipalvelu 044 747 6560
myynti@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)