LA 30.6.

Uniklubi
SANNI
The Rasmus

Uniklubi

Uniklubin menestystarina alkoi jo 2000-luvulla muun muassa hiteillä ”Rakkautta ja piikkilankaa”, ”Kaikki mitä mä annoin” ja ”Huomenna”.  Bändi on vakiinnuttanut suosionsa ahkeran keikkailun ja lukemattomien hittien myötä myös kuluvalle vuosikymmenelle. Yhtyeen uusi albumi julkaistaan huhtikuussa 2018 ja se tulee olemaan Uniklubin kuudes studioalbumi.

SANNI

Rouhea SANNI on yksi Suomen suosituimmista ja puhutuimmista naisartisteista. Monet SANNIn biisit kuten ”Että mitähän vittua”, ”Vahinko” ja Vain elämää 7. kauden tuloksena syntynyt Juha Tapion ”Kelpaat kelle vaan” -hitit ovat dominoineet kotimaan listaa ja tehneet striimausennätyksiä Spotifyssä.

The Rasmus

The Rasmus ja solistinsa Lauri Ylönen tekevät Suomessa vain viisi keikkaa vuonna 2018. 90-luvulla perustettu bändi on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Viiden vuoden julkaisutauon jälkeen yhtye julkaisi Paradise-singlen vuonna 2017 ja myöhemmin albumin Dark Matters. 90-luvun vuosiin verrattuna The Rasmuksen tyyli on nykyisin raskaampaa, tummasävyistä rokkia.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)