medialle

portti

Näin löydät festivaaleille

Kuopio Wine Festivalin löydät Kuopion satama-alueelta, Minna Canthin-, Satama- ja Kauppakadun rajaamalta alueelta.

Vinkki: Kirjoita navigaattoriisi esimerkiksi Wanha Satama Ravintola, Kuopio.

rulla

Lehdistöakkreditointi / median kulkulupa

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja. Akkreditoituna median edustajana pääset kulkemaan vapaasti Kuopio Wine Festivalin alueella.

Lisätiedot:

• Akkreditointi on tarkoitettu vain toimihenkilöille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä.
• Huomioithan, että akkreditointilomake on henkilökohtainen, joten saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla lomakkeellaan.
• Akkreditointihaku sulkeutuu noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua, 15.6.2018 mennessä.
• Kun olet täyttänyt hakemuksen, ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse tarkempien ohjeiden kera.

Täytä lehdistöakkreditoinnin hakemus tästä

Bloggaajien akkreditointi

Hae Kuopio Wine Festivalin bloggaajaksi viinijuhlille hyvissä ajoin! Myönnämme bloggaajapassin viinijuhlien aihealueista kirjoittavalle bloggaajalle ja blogin kuvaajalle tietyin kriteerein.

Lisätiedot:

• Bloggaajahaku sulkeutuu noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua, 15.6.2018 mennessä.
• Kun olet täyttänyt hakemuksen, ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse tarkempien ohjeiden kera.

Täytä bloggaaja-akkreditoinnin hakemus tästä

usein kysytyt kysymykset

Esteettömyys
Kuopio Wine Festival sijaitsee tasaisella alueella, wc-alueelta löytyy myös inva-wc:t ja esiintymislavan läheisyydessä on pyörätuolikoroke. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan mukaansa samalla sisäänpääsylipun hinnalla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.

Ikäraja
Kuopio Wine Festivaleilla on klo 17–01 välisenä aikana K18 ikäraja. Lauantaina 30.6.2018 Baltic Jazz -tapahtuma klo 12.00–16.00 on avoinna ilman ikärajaa.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana Kuopio Wine Festivalin alueella sijaitsevaan myyntipalveluun. Löytötavaroita voit tiedustella puhelimitse 050 402 4519 ja sähköpostitse kuopio.winefestival@sok.fi.

Maksuvälineet ja etukortit
Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, Diners sekä American Express.

S-Etukortti
Kuopio Wine Festival tarjoaa asiakasomistajille S-Etukortilla omistajahintaisia ruokatuotteita. Ostoista ei myönnetä bonusta, maksutapaetua eikä ylijäämäpalautusta.

S-Card
Kuopio Wine Festival -tapahtuma ei kuuluu S-Card etujen piiriin.

Pääsylippu
Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Kuopio Wine Festivaleille. Mikäli poistut alueelta ja haluat palata takaisin, on sinun ostettava portilta uusi pääsylippu.

Sateenvarjot
Kuopio Wine Festivaleille ei saa tuoda sateenvarjoja, koska ne aiheuttavat muun muassa näköesteitä. Varustaudu sateen varalta omalla sadetakilla tai osta kertakäyttösadetakki alueelta.

Valokuvaaminen
Voit kuvata huoletta kännykkä- ja pokkarikameralla Kuopio Wine Festivaleilla. Kunnioitathan kuitenkin muiden festivaalivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla on myös poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatathan paikan päällä järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)