Festivaali info

Kuopio Wine Festivalin löydät Kuopion satama-alueelta,
Minna Canthin-,Satamakadun ja Kauppakadun rajaamalta alueelta.
Vinkki: Kirjoita navigaattoriisi esimerkiksi Wanha Satama Ravintola, Kuopio.

Katso ukk

Media

Lataa Kuopio Wine Festivalin tiedotteet, logot ja pressikuvat.
Katso tästä ajankohtaiset uutisemme.

Pressi

Median akkreditointi/
kulkulupa

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai muuta vastaavaa todistusta siitä, että olet median edustaja.

Akkreditoituna median edustajana pääset kulkemaan vapaasti Kuopio Wine Festivalien aluella.

Akkreditointi on tarkoitettu vain toimihenkilöille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä.

Huomioithan, että akkreditointilomake on henkilökohtainen, joten saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla lomakkeellaan.

Akkreditointihaku sulkeutuu noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse tarkempien ohjeiden kera.

Täytä median akkreditointihakemus

Bloggaajien
akkreditointi

Onko sinulla seurattu blogi ja olet innostava bloggaaja, joka osaa valokuvata? Hae bloggaajaksi viinijuhlille!

Myönnämme bloggaajapassin viinijuhlien aihealueista kirjoittaville bloggaajille ja blogin kuvaajille tietyin kriteerein.
Hae rohkeasti mukaan!

Bloggaajahaku sulkeutuu noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse tarkempien ohjeiden kera.

Täytä bloggaajien akkreditointihakemus

HUOM! Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia liittyen coronavirus COVID-19 tilanteeseen ja mahdollisesta reagoinnista yleisötapahtumien järjestämiseen. Tällä hetkellä rajoituksia yleisötapahtumien järjestämiseen ei ole Suomessa julkistettu.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Saapuminen ja pysäköinti

Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan. Viinijuhla-alueella ei ole varattu erikseen pysäköintipaikkoja. Kuopion torin alla on runsaasti parkkipaikkoja, josta on lyhyt kävelymatka Satamatorille.

Estettömyys

Viinikylä sijaitsee tasaisella alueella. WC-alueelta löytyy myös inva-WC, minkä lisäksi esiintymislavan läheisyydessä on pyörätuolikoroke. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan mukaansa samalla sisäänpääsymaksun hinnalla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.

Ikäraja

Viinikylässä on klo 17–01 välisenä aikana K18-ikäraja.

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana viinikylässä sijaitsevaan myyntipalveluun. Löytötavaroita voit tiedustella puhelimitse 050 402 4519 tai sähköpostitse kuopio.winefestival@sok.fi.

Maksuvälineet

Viinikylässä käy maksuvälineenä käteinen sekä yleisimmät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Diners sekä American Express.

Pääsylippu

Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn viinikylään. Mikäli poistut alueelta ja haluat palata takaisin tulee sinun ostaa portilta uusi pääsylippu.

Sateenvarjot

Viinikylään ei saa tuoda sateenvarjoja, koska ne aiheuttavat muun muassa näköesteitä. Varustaudu sateen varalta omalla sadetakilla tai osta viinikylästä kertakäyttösadetakki.

Valokuvaaminen

Viinikylässä voit kuvata huoletta kännykkä- ja pokkarikameralla. Kunnioitathan kuitenkin muiden festivaalivieraiden yksityisyyttä. Jollain artisteilla on myös poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatathan paikan päällä järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

Muuta

Ravintola Wanha Satama sijaitsee tapahtuma-alueella ja sinne voit varata pöydän tapahtuman ajalle olemalla yhteydessä wanha.satama@sok.fi

Mikäli tapahtumassa tapahtuu ohjelmamuutos, pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin