Suomirockin kiistaton legenda Juliet Jonesin Sydän on palannut jäädäkseen. Vuonna 1985 ensimmäisen albuminsa julkaissut yhtye muistetaan muun muassa hiteistään Helppo Elämä, Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin, Albania ja Rakkauslaulu. Näiden jatkoksi JJS julkaisi helmikuussa 2020 uutta musiikkia ensi kertaa sitten vuoden 1996.

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinenKultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin muistetaan muun muassa hiteistään C’mon baby yeah, Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt.  Vuonna 1991 Lahdessa perustettu Tehosekoitin julkaisi uransa aikana kuusi studioalbumia ja niitti toimintansa alkuvuosina kulttimainetta Suomen punkpiireissä.