Jimmy Cola levittää musiikin ilosanomaa suomi-covereilla − hikeä säästämättä! Yhtyeen Suomi-covereista löydät muun muassa Freemanin hitit Ajetaan tandemilla ja Kaksi lensi yli käenpesän. Yhtyneen Leijonille tekemä biisi vuodelta 2013 Nyt on aika niittää on edelleen kovassa Spotify-kuuntelussa.

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluvalta Lauri Tähkän tuorein single Keskiyön Cowboy julkaistiin elokuussa 2021. Artisti työstää tällä hetkellä uutta levyä, jolta on aiemmin ilmestynyt muun muassa Kuukauden radiobiisinä palkittu hitti Aavikko. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää, Palavaa vettä, Mustaherukan tuoksuinen tyttö sekä Jääkukkia ovat olleet todella menestyksekkäitä sekä Spotifyssa että radiossa.