Monilahjakas, Emma-palkittu Olavi Uusivirta on julkaissut uransa aikana kahdeksan soololevyä. Hänet tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinenNuori ja kaunisTanssit vaikka et osaaOllaanko tämä kesä näin ja Kultaa hiuksissa.

Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Palkittu laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta esiintyy kevään 2023 aikana eri puolilla Suomea uuden ”Pieni kuolema” -albuminsa tiimoilta! Tähän mennessä tuoretta pitkäsoittoa on päässyt fiilistelemään livenä ainoastaan kahdella loppuunmyydyllä julkaisukeikalla syksyllä 2022. Nyt levy herää henkiin maamme maineikkaimmilla klubeilla.
Uusivirta yhtyeineen tunnetaan vastustamattomasta liveshowstaan, jonka kulmakivinä toimivat armoton energialataus ja koko nelikon liekehtivä soitto. Bändin riveissä vaikuttavat rumpali Olli Krogerus, basisti Jaakko Kämäräinen sekä ”Pieni kuolema” -levyn tuottajanakin häärinyt kitaristi Timo Kämäräinen. Uutukaisen lisäksi katalogista löytyy jo entuudestaan kahdeksan studioalbumin edestä rakastettuja hittejä kuten Kultaa hiuksissa, Me ei kuolla koskaan, Kesäyön uni, Ollaanko tämä kesä näin? ja On niin helppoo olla onnellinen.
Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä. Hänen viimeisimpiä rooleja on nähty Hamletissa (Kansallisteatteri), Fanny ja Alexanderissa (Helsingin Kaupunginteatteri), Sijaisessa (Elisa Viihde), Munkkivuoressa (Elisa Viihde) ja jopa ääninäyttelijänä Muumilaaksossa.

Osta liput

BESS on helsinkiläinen artisti ja pop-tähti, joka debytoi vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, tanssittavista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiosta. 

Vuoden 2021 isoimman läpimurron tehnyt artisti on kieltämättä pop-artisti BESS. Tammikuun alussa julkaistu UMK-kisabiisi Ram pam pam on kaikilla mittareilla vuoden isoin kotimainen kappale. Single on ylittänyt nelinkertaisen platinan rajan yli 16 miljoonalla kuuntelukerralla ja hallitsi listojen kärkiä koko alkuvuoden: Ram pam pam viihtyi Suomen kuunnelluimpana kappaleena Spotifyssa 64 päivää yhtäjaksoisesti ja oli myös Virallisen singlelistan ykkönen 10 viikkoa peräjälkeen. Elokuussa BESS teki radiohistoriaa, kun biisi oli pysytellyt suomalaisten radiokanavien soitetuimpana kappaleena 19 viikkoa putkeen. 

Kesäkuussa artisti vieraili poptähti Antti Tuiskun GRINDR MAYHEM -kappaleella, joka oli yksi kesän kuunnelluimpia kappaleita Suomessa. Heinäkuussa BESS julkaisi uutta omaa musiikkia ja single Rakastan en rakasta nousi niin ikään radioiden ja striimipalveluiden listoille ja on ylittänyt kultarajan. Artistin läpimurron vuoden on kruunannut loppuunmyydyt keikat ympäri Suomen sekä laulajan ensimmäinen iso festarikesä. Syyskuun alussa Suomen musiikkikustantajat palkitsivat BESSin Vuoden läpimurto -palkinnolla ja Teoston teettämän, suomalaisten musiikinkuuntelua käsittelevän tutkimuksen mukaan BESS on ylivoimaisesti tunnistetuin ja pidetyin uusi artisti Suomessa vuonna 2022. 

Osta liput

Portion Boys on vuonna 2010 Youtubessa toimintansa aloittanut isojokelais-tamperelainen yhtye. Yhtyeen ensimmäinen kappale oli Pelimiehen Paratiisi, joka julkaistiin vuonna 2010.

”Vedettiin jouluvalot terassille, laitettiin syntikat taustalle, päähän karvalakki, käteen Singstar-mikki ja saunaan”, tekijät ovat kuvailleet esikoisvideon kuvausta. Seuraava kappale oli vuonna 2012 julkaistu Huuleen. Samana vuonna julkaistiin myös Pumppaa, josta yhtye teki uuden version vuonna 2013. Pumppaa oli äijähuumorista ammentavan, ysärihenkisen bilebändin läpimurtobiisi.

Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 40 miljoonaa. Poikkeuksellisen saavutuksesta tekee se, että yhtye on julkaissut musiikkinsa alusta asti omakustanteisesti, ilman isoja tukiverkostoja.

Portion Boysin isoimpiin hitteihin kuuluvat mm. Karjala Takas, Mieleni Pahotin, Sierralla Nevadaan ja Spotifyn top10:een nopeasti vuonna 2021 noussut Kyläbaari.

Portion Boys on julkaissut useita kymmeniä sinkkuja. Suurimmaksi hitiksi on nousemassa kesällä 2021 julkaistu Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo), jossa dance-yhtye versioi legendaaristen turkulaisveljesten kasarihittiä. Kappaleesta tuli hellekesän 2021 jättihitti Suomessa.

Osta liput