Keskiviikko 5.7.

Olavi Uusivirta klo 19:00

Monilahjakas, Emma-palkittu Olavi Uusivirta on julkaissut uransa aikana kahdeksan soololevyä. Hänet tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinenNuori ja kaunisTanssit vaikka et osaaOllaanko tämä kesä näin ja Kultaa hiuksissa.

Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Palkittu laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta esiintyy kevään 2023 aikana eri puolilla Suomea uuden ”Pieni kuolema” -albuminsa tiimoilta! Tähän mennessä tuoretta pitkäsoittoa on päässyt fiilistelemään livenä ainoastaan kahdella loppuunmyydyllä julkaisukeikalla syksyllä 2022. Nyt levy herää henkiin maamme maineikkaimmilla klubeilla.
Uusivirta yhtyeineen tunnetaan vastustamattomasta liveshowstaan, jonka kulmakivinä toimivat armoton energialataus ja koko nelikon liekehtivä soitto. Bändin riveissä vaikuttavat rumpali Olli Krogerus, basisti Jaakko Kämäräinen sekä ”Pieni kuolema” -levyn tuottajanakin häärinyt kitaristi Timo Kämäräinen. Uutukaisen lisäksi katalogista löytyy jo entuudestaan kahdeksan studioalbumin edestä rakastettuja hittejä kuten Kultaa hiuksissa, Me ei kuolla koskaan, Kesäyön uni, Ollaanko tämä kesä näin? ja On niin helppoo olla onnellinen.
Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä. Hänen viimeisimpiä rooleja on nähty Hamletissa (Kansallisteatteri), Fanny ja Alexanderissa (Helsingin Kaupunginteatteri), Sijaisessa (Elisa Viihde), Munkkivuoressa (Elisa Viihde) ja jopa ääninäyttelijänä Muumilaaksossa.

Osta liput