Perjantai 30.6.

Neljä Ruusua klo 19:15

Neljä Ruusua on suomalainen pop-rock-yhtye, joka perustettiin Joensuussa vuonna 1982. Yhtye tunnettiin alun perin nimellä Talouskukkaro, ja sen kokoonpanoon kuuluivat laulaja Ilkka Alanko, kitaristi Petteri ”Kode” Koistinen, basisti Jari ”Lade” Laakkonen, rumpali Kari ”Kämy” Kämäräinen ja kosketinsoittaja Matti Suomela. Suomela erosi Talouskukkarosta vuonna 1985, jonka jälkeen yhtye vaihtoi nimekseen Neljä Ruusua. 

Popin ja rockin rajamailla musiikillaan seikkaileva yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suortatoistopalveluissa yli 30 miljoonaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. 

Ruusuilla on ollut uransa aikana huikeat 26 top20-radiohittiä, joihin kuuluvat mm. klassikot Juppihippipunkkari, Poplaulajan vapaapäivä, Hunningolla, Luotsivene, Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran sekä tuoreemmat hitit kuten Surutulitus, Sininen sunnuntai, Mustia ruusuja ja Älä luovuta (Noli cedere). 

Osta liput