Osta liput tästä

Grillaa annoksesi ravintolaan

Oletko aina halunnut nähdä oman nimikkoannoksesi ravintolan ruokalistalla?

Nyt se on mahdollista!

Kuopio Wine Festival järjestää grillauskisan. Lähetä oma kuvallinen grillausreseptisi 23.6.2017 klo 16.00 mennessä alla olevalla lomakkeella. Annoksen aiheena on viinijuhlien vuoden 2017 teema “Taste of America”.  Lue lisää kesän 2017 viinijuhlista: kuopiowinefestival.fi

Kilpailuun osallistuvista annoksista valitaan kuusi parasta finaaliin, joka järjestetään lauantaina 8.7. klo 12.30 alkaen. Finalisteihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

OSALLISTU TÄSTÄ

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, gif, jpeg, eps, tiff.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voittaja

Palkinnoksi voittaja saa annoksensa ravintola Wanhan Sataman ruokalistalle kuukauden annokseksi. Lisäksi voittaja saa Mibrasa Hibachi -grillin, HKScan Premium -tuotekassin sekä Risto Mikkolan Koko vuoden grillauskirjan sekä Arjen luxus -ruokakirjan.

Muut palkinnot

Kaikki finalistit palkitaan lahjakortein. Lisäksi toiselle ja kolmannelle sijalle tulevat palkitaan pienellä Mibrasa Hibachi -grillillä, Risto Mikkolan Koko vuoden grillauskirjalla sekä tuotepalkinnolla.

Finaalipäivä 8.7.2017

Ajankohta: klo 12.30 alkaen

Valmistusaika: 3 tuntia

Pakolliset raaka-aineet:
– RPO kylki luuton 1618, Omega 3 kare sekä pekoni, joista annokseen valittava kaksi raaka-ainetta
– kasviksista nippu kesäsipulia ja sokerinaurista tai kaskinaurista

Välineet: pallogrilli Weber 56”, Green Egg ja The Bastard -grillit

Ruoka-annos: 4 annosta, jokainen omalle lautaselleen

Tuomarit:
– päätuomarina keittiömestari, televisiostakin tuttu Risto Mikkola
– huippukokki Mikko Rosendahl
– keittiötuomari, HKScan Pron myynnin kehityspäällikkö Janne Leppänen

Palkintojenjako: finaalipäivänä klo 18.30 päälavalla

Säännöt

1. Kilpailun järjestäjät
Kilpailun järjestäjinä toimivat Osuuskappa PeeÄssä ja Kuopio Wine Festival. Muita yhteistyökumppaneita ovat HKScan, S-ryhmä ja Dieta Oy.

2. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet grillaajat. Kuvallisten annosreseptien perusteella arvovaltainen ammattilaisraati valitsee finaaliin kuusi kilpailijaa.

3. Kilpailuaika
Kilpailuun voi hakea 10.5.–23.6.2017 välisenä aikana. Hakuaika päättyy 23.6.2017 klo 16.00. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla.

4. Finaali
Finaaliannos valmistetaan kilpailijan omalla reseptillä sekä kumppanikorin raaka-aineista pallogrillissä.

5. Tuomaristo
Kilpailun tuomaristo koostuu alan ammattilaisista ja kilpailun yhteistyökumppaneiden edustajista. Tuomariston puheenjohtajana toimii huippukokki Risto Mikkola.

6. Arviointiperusteet
Tuomaristo valitsee osallistujat hakulomakkeessa lähetetyn oman grillireseptin perusteella. Finaalissa tuomaristo arvioi kilpailijoiden valmistamien tuotteiden laatua, luovuutta ja toteutusta. Alla esitetyt kohdat pisteytetään. Eniten pisteitä antavat maku ja raaka-aineiden käyttö. Eniten pisteitä saanut kilpailija voittaa kilpailun pääpalkinnon.

Laatu: 60 pistettä
– tuoreus, yhdistelmä ja maku

Luovuus: 30 pistettä
– kuinka luovasti raaka-aineet on valittu

Toteutus: 10 pistettä
– kuinka siististi, järjestelmällisesti, nopeasti ja varmasti mestariehdokas työskentelee

7. Kilpailussa tarvittavat tarvikkeet
Kisapaikalta löytyvät valmiina:
– valmistuspöytä, vesi, kylmiö, grilli, leikkuulauta ja veitset
– kumppanikorien raaka-aineet

Palkinnoksi voittaja saa annoksensa ravintola Wanhan Sataman ruokalistalle kuukauden annokseksi. Lisäksi voittaja saa Mibrasa Hibachi -grillin, HKScan Premium -tuotekassin sekä Risto Mikkolan Koko vuoden grillauskirjan sekä Arjen luxus -ruokakirjan.

9. Palkinnon lunastus ja rajoitteet
Pääpalkintoa ei vaihdeta rahaksi. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin.

10. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu
Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

11. Verot
Kilpailun järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta verosta.

12. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus
Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun jokainen osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää nimeään, kuvaansa ja lausumaansa sekä reseptejä ja ruokakuvia kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa ja viestinnässä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

13. Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.