KE 4.7.

klo 19.15  Lauri Tähkä
klo 22.30  Apulanta

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä saa kenties sinutkin tuntemaan ”Kiihkeyttä kuumaa, Hulluutta huumaa” ”Roihu”-kappaleellaan. Vuodesta toiseen Tähkä onnistuu sanoittamaan suomalaisten tunteet koskettaviksi lauluiksi. Kappaleet ”Morsian” ja ”Minun Suomeni” löytyvät vuonna 2016 julkaistusta ”Vien sut täältä kotiin” -albumilta.

Apulanta

Kaikkien aikojen suosituimpiin kotimaisiin bändeihin lukeutuva Apulanta on tehnyt uransa aikana jo 12 studioalbumia. ”Valot pimeyksien reunoilla”, ”Ravistettava ennen käyttöä” ja 90-luvulta tuttu ”Anna mulle piiskaa” -biisit sekä monet muut kipaleet moni osaakin laulaa ulkoa – tunteella. Eikä unohdeta myöskään upeita Vain elämää -tulkintoja. Kyllä kansa Heinolan herrat tuntee.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

TI 3.7.

klo 18.00  Jarkko Ahola

klo 20.30  Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit
klo 22.30  Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Elias Kaskinen & Päivän sankarit

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit on Suomen lupaavampia uusia yhtyeitä. Esikoislevynsä vuonna 2015 julkaissut bändi on jo ehtinyt kerätä oman fanijoukkonsa muun muassa biiseillä ”Haloo”, ”Irti” ja ”Tauti”.

Jarkko Ahola

”Missä miehet ratsastaa”. Teräsbetoni-yhtyeestä ponnistanut hevimies Jarkko Ahola julkaisee keväällä 2018 pitkän tauon jälkeen omaa musiikkia sisältävän albumin. Herkkää vai heviä? Genre on vielä salaisuus, mutta se on varmaa, että viinijuhlilla kuullaan Jarkon uutta tuotantoa vaikuttavia cover-klassikoita unohtamatta. Rokkihuuto kaikukoon viinijuhlien kesäillassa!

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani iskevät niin ikään suomalaisten iskelmän ja popin nälkään korviin tarttuvilla hiteillä ”Autiosaari”, ”Surusilmäinen kauneus” ja ”Kai surra saan”. Näiden fiilistely on helppoa.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

LA 30.6.

 klo 18.00  Uniklubi
klo 20.15  SANNI
klo 22.30  The Rasmus

Uniklubi

Uniklubin menestystarina alkoi jo 2000-luvulla muun muassa hiteillä ”Rakkautta ja piikkilankaa”, ”Kaikki mitä mä annoin” ja ”Huomenna”.  Bändi on vakiinnuttanut suosionsa ahkeran keikkailun ja lukemattomien hittien myötä myös kuluvalle vuosikymmenelle. Yhtyeen uusi albumi julkaistaan huhtikuussa 2018 ja se tulee olemaan Uniklubin kuudes studioalbumi.

SANNI

Rouhea SANNI on yksi Suomen suosituimmista ja puhutuimmista naisartisteista. Monet SANNIn biisit kuten ”Että mitähän vittua”, ”Vahinko” ja Vain elämää 7. kauden tuloksena syntynyt Juha Tapion ”Kelpaat kelle vaan” -hitit ovat dominoineet kotimaan listaa ja tehneet striimausennätyksiä Spotifyssä.

The Rasmus

The Rasmus ja solistinsa Lauri Ylönen tekevät Suomessa vain viisi keikkaa vuonna 2018. 90-luvulla perustettu bändi on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Viiden vuoden julkaisutauon jälkeen yhtye julkaisi Paradise-singlen vuonna 2017 ja myöhemmin albumin Dark Matters. 90-luvun vuosiin verrattuna The Rasmuksen tyyli on nykyisin raskaampaa, tummasävyistä rokkia.

Ohjelmaa myös koko perheelle

( Vapaa Pääsy )

Lauantaina 30.6. klo 12–16 viinijuhlilla voi maistella aasialaisia ruokamakuja ilmaisessa ja ikärajattomassa Baltic Jazz -tapahtumassa. Samalla kävijät voivat fiilistellä jazzmusiikkia!

Baltic Jazz -ohjelma

Klo 12.00 Rauno Tikkanen quartet feat. Lembit Saarsalu
Svengaavaa perinteistä jazzia & Lembit Saarsalu jäähyväiskeikalla Kuopiossa

Klo 13.00 Olli Soikkeli
Gypsy Jazzin kitaravirtuoosi New Yorkista

Klo 14.00 Maris Briezkalns quartet feat. Kristine Praulina
Latvian kansanmusiikista kumpuavaa melodista jazzia

Tule nauttimaan musiikista ja aasialaisista ruoista vaikkapa koko perheen voimin!

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

LA 7.7.

klo 18.00  Roope Salminen & Koirat
klo 20.30  Reino Nordin
klo 22.30  Europe (SWE)

Roope Salminen & Koirat

Roope Salminen & Koirat osallistui bilebändikilpailuun vuonna 2012. Siitä vuodesta alkoi tämän kotimaisen bilebändin aika, joka tykittää hittejä toisensa jälkeen niin suomalaisten arkeen kuin juhlaan. ”Tanssi se ulos”, ”Kusipää” ja ”Snadi” – nämä ja monet muut biisit soivat nyt suomalaisten huulilla.

Reino Nordin

”Antaudu” Reino Nordinille ja nauti huikeasta tanssijytkeestä ”Satamiljoonaa kertaa”. Tai ehkä fiilistelet oman puolison kanssa keikkaa ja ihanaa kesäiltaa: ”Kato mua silmiin”. Reinon meininki ei varmasti petä.

Europe

Nyt ehtii vielä kasvattaa kasarimaisen takatukan ja kaivaa nahkahousut kaapista esille kesää varten. Niillä päästään äijärokin tunnelmaan etukäteen, sillä ruotsalainen Europe hyökkää Kuopio Wine Festivalin lavalle kesällä 2018. Festivaalikansan laulu raikaa kovaa ja korkealta yhtyeen kahdeksan miljoonaa kappaletta myyneen megahitin, "It’s a Final Countdownin" sekä muun muassa biisien "Carrie" ja "Rock The Night" voimalla

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

PE 29.6.

Klo 18.00  Pete Parkkonen
klo 20.30  Hovimuusikko Ilkka
klo 22.30  JVG

Pete Parkkonen

Ah. Kuumista kuumin Pete Parkkonen pistää todellakin bilenkansan pyllyt hyllymään ensi kesänä. Idolsista alkanut ura on vienyt Peten musiikkiuran jo pitkälle ihmisten sydämiin. Kuopiossa on kuumaa erityisesti Peten keikan aikana: ”Kohta sataa”.

Hovimuusikko Ilkka

Radio Suomipopin palkitusta Aamulypsy-ohjelmasta tutuksi tullut Hovimuusikko Ilkka sanailee huippuartistimme lavalle. Hovimuusikko Ilkka vetää myös 15 minuutin musashown joka päivä VIP-kylässä. Ilkan voi tilata esiintymään myös viinitupaan yksityiskeikalle.

JVG

Hiphop-duo JVGn biisit heiluttavat suomalaista bilekansaa vuodesta toiseen. JVG oli myös vuonna 2017 vuoden striimatuin kotimainen yhtye Spotifyssä. Vuoden 2018 Emma-gaalassa yhtye sai myös palkinnon vuoden hiphopalbumistaan. Biisit ”Popkorni” ja ”Urheiluhullu” pistävät aikuiseenkin mieheen liikettä. Diipinpään tunnelmaan pääsee vaikkapa ”Sitä säät mitä tilaat” ja ”Hehkuu” -biisien parissa.

 

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

PE 6.7.

klo 18.00  Happoradio
klo 20.30  Neon 2
klo 22.30  Juha Tapio

Happoradio

”Puhu äänellä jonka kuulen” pyytää Happoradio tutussa hittibiisissään ja osoittaa, että kotimainen rockbändi voi olla myös herkkä. “Che Guevara” ja ”Olette kauniita” ovat tuttua Happoradiota, jotka sopivat festarilavalle kuin viinijuhlat Kuopioon.

Neon 2

Neon 2 -yhtye kuljettaa sinut muistelemaan 90-luvun keikkafiiliksiä. ”Kemiaa” ja ”Ei yksinäinen unta saa”, ”Tässä talossa” -kappaleet toimivat nostalgisuudessaan myös nykyisin, ja tutut kappaleet houkuttelevat koko festariyleisön laulamaan mukana.

Juha Tapio

Kuopio Wine Festivaleilla on ”Sinun vuorosi loistaan”, kun Juha Tapio tunnelmoi tutulla tyylillään. Moni odottaa varmasti kuulevansa myös Juha Tapion Vain elämää 7. kauden hittejä: ”Oo se kun oot”, ”Niin kaunis on hiljaisuus” ja ”Duran Duran”.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

MA 2.7.

klo 18.00  Ellinoora
klo 20.30 Ismo Alanko
klo 22.30  Jenni Vartiainen


Ellinoora

Illan aloittaa viime perjantaina tuoreimman ”bäng bäng - typerä sydän” biisinsä julkaissut Ellinoora. Ellinoora on urallaan myynyt kultaa Villi Lapsi -albumillaan, hänen biisejään on streamattu yli kymmenen miljoonaa kertaa, hänet on myös valittu vuoden 2017 kevyen musiikin tekijäksi sekä hänen biisinsä Elefantin Paino on valittu vuoden kappaleeksi.

Ismo Alanko

Illan keskimmäisen slotin vie Ismo Alanko. Laulaja lauluntekijän edellisestä vierailusta viinijuhlille on kulunut jo yhdeksän vuotta aikaa. Ismo on maamme tunnetuimpia artisteja, Urallaan hän on saavuttanut 16 kultalevyä ja kahdeksan platinalevyä. Alanko on saanut myös Juha Vainion sanoittajapalkinnon, kaksi Emma-patsasta vuoden miessolistina sekä Erikois-Emma patsaan. Lisäksi Ismo Alanko Säätiön levy Pulu on palkittu Vuoden albumi -Emmalla. Viimeisimmäksi Ismo esiintyi loppuunmyydyllä konserttisalikiertueella ja hänet muistetaan myös parin viikon takaisesta musiikillisesta vuoropuhelustaan Metallica -yhtyeen kera.

Jenni Vartiainen

Ihastuttava Jenni Vartiainen kysyy varmasti ensi kesänä juuri sun turvasanaa Kuopio Wine Festivaleilla. Mikä on sun turvasana?  -singlen lisäksi Jenniltä kuullaan Vain elämää 7. kauden listahittejä sekä muita herkkubiisejä.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

TO 5.7.

klo 19.15  Michael Monroe
klo 22.30  Popeda

Michael Monroe

Hanoi Rocksista noussut laulaja ja rokkilegenda Michael Monroe on tunnettu aidosta rock ’n’ roll -asenteestaan ja vauhdikkaasta lavashowsta. ”Dead, Jail or Rock ’N’ Roll” ja ”Old King’s Road” pistävät sinunkin sisäisen rokkikukkosi ulvomaan ensi kesänä!

Popeda

Yli 40-vuotisen uran tehnyt Popeda on suomirokin klassikko. ”Tahdotko mut tosiaan”, ”Kersantti Karoliina” ja herrojen uudempi single vuodelta 2017 ”Lihaa ja perunaa” kajahtavat komeasti Suomen kesäyössä.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

 

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

majoitus

viuhka2

Hauskat juhlat, hyvät unet

Täydellisen festivaalipäivän kruunaa pehmeä sänky ja makoisat
yöunet. Varmista mukava majoitus ja varaa hotellihuoneesi pian.

lootus

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu Itä-Suomen suurimmassa hotellissa, jonka tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Varaamalla majoituksen sekä Kuopio Wine Festival -lipun osoitteessa www.sokoshotels.fi saat parhaan hinnan sekä omistajan edut.

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä viinijuhlien pääsyliput lisätuotteista. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Varaukset ja lisätiedot:
Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin Katu 16
70100 Kuopio
p. 010 762 9500 (puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min, alv 24 %)
sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotel.fi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Tee lomamatka Kuopio Wine Festivalien aikaan luonnonläheiseen Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan, joka sijaitsee järven rannalla. Hotelli sijaitsee vain 10 km Kuopion torilta pohjoiseen ja sieltä on paikallisbussiyhteys Kuopion keskustaan.

Kuopio Wine Festival -paketti on voimassa 29.6.–7.7.2018. Se sisältää yhden festivaalilipun per henkilö. Majoituksen hintaan kuuluvat monipuolinen aamupala, kylpylän ja kuntosalien käyttö sekä oma uimaranta.

Varaukset ja lisätiedot:
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela
myyntipalvelu 044 747 6560
myynti@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

kaukaa idästä

Aasian eksotiikka hurmaa
Kuopiossa kesällä 2018!

Kuopio Wine Festival 29.6.–7.7.2018

Aasia on eksoottinen ja hieman vieraskin kohde ruokien ja viinien suhteen
– mutta ei enää kauaa. Tänä kesänä aasialainen eksotiikka valtaa Kuopio Wine Festivalit unohtumattomalla tavalla.
Hurmaannu aasialaisten makujen ja eri maiden viinien taivaallisista yhdistelmistä ja nauti samalla suomalaisesta kesästä sekä kovista kotimaisista huippuartisteista!

ARTISTIT 2018

Rokkia, poppia ja iskelmää – Olisipa kesä jo täällä!

Kuopio Wine Festivalien artistikattaus ei petä tänäkään kesänä. Kotimaisten artistien huippujoukon lisäksi pääesiintyjänä nähdään ruotsalainen Europe. Joko sinäkin kuulet sen: ”It’s a Final Countdown!”

portti

UUTTA!

Kuopio Wine Festivalien alue uudistuu

Ensi kesänä Kuopio Wine Festivaleilla parannetaan asiakasviihtyvyyttä ja turvallisuutta festivaalialueen uudistuksella. Uusi alue on aikaisempaa väljempi, jonka ansiosta alueella pystytään palvelemaan paremmin festivaalikävijöitä. Lisäksi isompi lava takaa entistä paremman näköyhteyden festivaalikansalle. Myös pääsisäänkäynnin paikka muuttuu, ja se sijaitsee jatkossa Kauppakadun ja Satamakadun kulmassa.

rulla
Kartta

Osta lippusi ennakkoon!

Osta lippusi edullisesti ennakkoon ja virittäydy festivaalitunnelmaan ajoissa.
Ennakkolipunmyynti on jo käynnissä! Ennakkolippuja myy Kuopiossa seuraavat myyntipisteet:

Prisma Kuopio, Sokos Kuopio ja S-Market Ykkösrasti Kuopio.

papatti

Lipunmyynti portilta

33 €
29.6. ja 2.7.–6.7. klo 15.30 alkaen
30.6. klo 12.00 alkaen

43 €
7.7. klo 15.30 alkaen

Ennakkoliput

30 €

40 €
(la 7.7.2018)

papatti

Tapahtuma on K18, paitsi lauantaina 30.6.2018 klo 12–16 alue avoinna koko
perheelle ilman pääsymaksua.

SUPERVIP tuo festivaaleille luksusta!

Osta Supervip -lippusi pian: sinua ja seuruettasi odottavat VIP-tasoiset tilat sekä -palvelut.
Hinta 129 € / henkilö.

Osta liput
Ticketmaster.fi
Myyntipalvelustamme: p. 050 402 4519, kuopio.winefestival@sok.fi

Kuopio Wine Festivalin palvelut

Varmista, että saat parhaimmat paikat itsellesi ja seurueellesi Kuopio Wine Festivalin VIP-kylän viinituvasta tai ravintolateltasta! Varaukset viinitupiin tai ravintolatelttaan edellyttävät pääsylipun alueelle.

VIP-kylän viinituvat
Valittavanasi on joko kokonainen tai puolikas viinitupa VIP-kylästä ruoka- ja juomatarjoiluineen.
LUE LISÄÄ

Ravintolateltan pöytäpaikat
Tiedossa maukasta ruokaa ja juomaa 450-paikkaisessa ravintolateltassa.
LUE LISÄÄ

Suomen suurin Wine Tasting!
Suomen suurin ohjattu Wine Tasting järjestetään lauantaina 30.6.2018 klo 13–15.
Sommelierin johdolla pääset viinien makumaailmaan helposti käsiksi.
LUE LISÄÄ

sushi

Foodmarket – sukella Aasian makumaailmaan

Kuopio Wine Festivaleilta löydät tänä vuonna uuden ja monipuolisen Foodmarketin, jossa pääset nauttimaan aasialaisen katukeittiön rennosta tunnelmasta ja herkullisista ruoka-annoksista! Foodmarketissa voit pysähtyä maistamaan myös hedelmäisiä drinkkejä.

ramen

Kuopio Wine Festival

– Hyvän juoman, ruoan ja musiikin ystäville

Kuopio Wine Festival on yksi Suomen suurimmista viini- ja ruokafestivaaleista, joka kerää vuosittain noin 35 000 hyvän juoman, ruoan ja musiikin ystävää Kuopion sataman alueelle. Kuopio Wine Festival järjestetään vuonna 2018 jo 22. kerran.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

yhteystiedot

Tervetuloa Kuopio Wine
Festivaleille!

Mikko Rosendahl
ryhmäpäällikkö
050 4069636
mikko.rosendahl@sok.fi

Viivi Sinkkonen
ravintolapäällikkö
044 719 7304
viivi.sinkkonen@sok.fi

Susanna Rytkönen
keittiömestari
050 374 9298
susanna.rytkonen@sok.fi

Tea Kallunki
myyntipalvelu
050 402 4519
kuopio.winefestival@sok.fi

lamppu

Seuraa Kuopio Wine Festivalia somessa!

     
Muista myös hashtagit:
#viinijuhlat
#kuopiowinefestival
#rakkaudestaviiniin
#peeässä
kuopio.winefestival@sok.fi

viuhka2
kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

medialle

portti

Näin löydät festivaaleille

Kuopio Wine Festivalin löydät Kuopion satama-alueelta, Minna Canthin-, Satama- ja Kauppakadun rajaamalta alueelta.

Vinkki: Kirjoita navigaattoriisi esimerkiksi Wanha Satama Ravintola, Kuopio.

rulla

Lehdistöakkreditointi / median kulkulupa

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja. Akkreditoituna median edustajana pääset kulkemaan vapaasti Kuopio Wine Festivalin alueella.

Lisätiedot:

• Akkreditointi on tarkoitettu vain toimihenkilöille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä.
• Huomioithan, että akkreditointilomake on henkilökohtainen, joten saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla lomakkeellaan.
• Akkreditointihaku sulkeutuu ennen tapahtuman alkua, 25.6.2018 mennessä.
• Kun olet täyttänyt hakemuksen, ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse tarkempien ohjeiden kera.

Täytä lehdistöakkreditoinnin hakemus tästä

Bloggaajien akkreditointi

Hae Kuopio Wine Festivalin bloggaajaksi viinijuhlille hyvissä ajoin! Myönnämme bloggaajapassin viinijuhlien aihealueista kirjoittavalle bloggaajalle ja blogin kuvaajalle tietyin kriteerein.

Lisätiedot:

• Bloggaajahaku sulkeutuu noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua, 15.6.2018 mennessä.
• Kun olet täyttänyt hakemuksen, ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse tarkempien ohjeiden kera.

Täytä bloggaaja-akkreditoinnin hakemus tästä

usein kysytyt kysymykset

Esteettömyys
Kuopio Wine Festival sijaitsee tasaisella alueella, wc-alueelta löytyy myös inva-wc:t ja esiintymislavan läheisyydessä on pyörätuolikoroke. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan mukaansa samalla sisäänpääsylipun hinnalla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.

Ikäraja
Kuopio Wine Festivaleilla on klo 17–01 välisenä aikana K18 ikäraja. Lauantaina 30.6.2018 Baltic Jazz -tapahtuma klo 12.00–16.00 on avoinna ilman ikärajaa.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana Kuopio Wine Festivalin alueella sijaitsevaan myyntipalveluun. Löytötavaroita voit tiedustella puhelimitse 050 402 4519 ja sähköpostitse kuopio.winefestival@sok.fi.

Maksuvälineet ja etukortit
Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, Diners sekä American Express.

S-Etukortti
Kuopio Wine Festival tarjoaa asiakasomistajille S-Etukortilla omistajahintaisia ruokatuotteita. Ostoista ei myönnetä bonusta, maksutapaetua eikä ylijäämäpalautusta.

S-Card
Kuopio Wine Festival -tapahtuma ei kuuluu S-Card etujen piiriin.

Pääsylippu
Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Kuopio Wine Festivaleille. Mikäli poistut alueelta ja haluat palata takaisin, on sinun ostettava portilta uusi pääsylippu.

Sateenvarjot
Kuopio Wine Festivaleille ei saa tuoda sateenvarjoja, koska ne aiheuttavat muun muassa näköesteitä. Varustaudu sateen varalta omalla sadetakilla tai osta kertakäyttösadetakki alueelta.

Valokuvaaminen
Voit kuvata huoletta kännykkä- ja pokkarikameralla Kuopio Wine Festivaleilla. Kunnioitathan kuitenkin muiden festivaalivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla on myös poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatathan paikan päällä järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

palvelut
viinikylässä

UUTTA!

SUPERVIP tuo festivaaleille luksusta!

Supervipissä sinua ja seuruettasi odottavat VIP-tasoiset tilat sekä -palvelut.
Supervipistä on myös hyvä näkyvyys lavalle. Seuraa upeiden artistien keikkoja joko supervipistä tai sukella festivaalikansan joukkoon VIP-lipulla, jonka kanssa saat poistua alueelta ja palata alueelle vapaasti illan aikana. Normaalilla festivaalilipulla alueelle ei voi palata poistumisen jälkeen ilman uuden lipun ostamista.

Ihania makuelämyksiä pöytiin tarjoiltuna

Aasiassa on tapana jakaa ja maistella ruokaa isommassakin seurueessa.
Supervipissäkin annokset tarjoillaan suoraan pöytiin ja porukkanne saa jaettavaksi uusia ja yllättäviäkin ruokamakuja aasialaisen hengen mukaisesti. Paketti sisältää runsaan menun seurueellenne jaettavaksi.

Supervipissä seurueenne pääsee nauttimaan myös cocktailbaarin raikkaista juomista (juomat eivät sisälly paketin hintaan).

• Hinta 129 € / henkilö (Hinta sisältää pääsyn festivaaleille ja Supervip -alueelle sekä pöytiin tarjoiltuna runsaan menun seurueellenne jaettavaksi.)
• Festivaalilippu vaihdetaan nimelliseen VIP-lippuun Supervipissä.
• Supervipissä on lisäksi omat WC-tilat sekä oma palveleva baari.
• Varattavissa yhteensä 56 paikkaa (Varaukset maksetaan ennakkoon. Koko tilan varaus laskutetaan ennakkoon.)
• Neljän hengen pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä, mutta kuitenkin niin, että samaa seuruetta olevat pyritään ohjaamaan samaan pöytään.

Varaa koko Supervip seurueellesi tai Supervip -paikkasi myyntipalvelustamme
p. 050 402 4519, kuopio.winefestival@sok.fi

Osta liput tapahtumaan tästä! 

VIP-kylän viinituvat

Viinituvassa on tunnelmaa! Tule nauttimaan festivaalitunnelmasta ystävien, sukulaisten tai vaikkapa työkavereiden kanssa.

Valittavanasi on joko kokonainen tai puolikas viinitupa VIP-kylästä ruoka- ja juomatarjoiluineen. Tupavaraus VIP-kylässä edellyttää tarjoiltavan ateriakokonaisuuden ja pääsylipun lunastamista koko seurueelle.

Lue lisää VIP-menusta.

Koko viinitupa:
• 16–32 henkilöä
• 340 € (+ alv 24 %)

Puolikas viinitupa:
• 10–16 henkilöä
• 255 € (+alv 24 %)

Valittavissasi on 21 viinitupaa. (Huom! Kaikki viinituvat ovat samanlaisia.)
Pyydä tarjous viinituvasta alla olevasta pudotusvalikosta

Ravintolateltan pöytäpaikat

Hyvä ruoka ja juoma kuuluvat kesään – ja erityisesti Kuopio Wine Festivaleille.

Ravintolateltassa voit ruokailla rauhassa ja samalla seurata musiikkiesityksiä screeniltä. Tarjoilemme ruoat suoraan pöytiin.

• Pöytävarausmaksu on 5 € / hlö.
• Ravintolateltassa on paikkoja yhteensä 450 hengelle.

Suomen suurin ohjattu Wine Tasting!

Huippusommelierin johdolla pääset viinien makumaailmaan helposti käsiksi. Suomen suurin Wine Tasting järjestetään lauantaina 30.6.2018 klo 13–15.

Wine Tastingin vetää Juha Lihtonen, joka on maailman johtavien Fine Wine -julkaisujen sekä suomalaisen Tastingbook Viini & Ruoka -julkaisuiden päätoimittaja.

Varaa paikkasi pian, sillä viime kesänä tapahtuma sai suuren suosion!

• Wine Tastingiin mahtuu mukaan 450 henkilöä
• Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta
• Wine Tasting maksaa 23 €
• Kuopio Wine Festivalin alueelle on vapaa pääsy lauantaina 30.6. klo 12–16

sushi

Foodmarket – sukella Aasian makumaailmaan

Kuopio Wine Festivaleilta löydät tänä vuonna uuden ja monipuolisen Foodmarketin, jossa pääset nauttimaan katukeittiöiden rennosta tunnelmasta ja herkullisista ruoka-annoksista! Foodmarketissa voit pysähtyä maistamaan myös hedelmäisiä drinkkejä Lignell & Piispasen isännöimässä baarissa

ramen
kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

ruoka ja viini

Rohkene maistamaan
aasialaisten makujen ja
eri maiden viinien herkullisia liittoja!

Viinilistaltamme löydät ajankohtaisuudet kuten
Riesling-viinit sekä kesäisen kepeät roseeviinit – vahvoja ja
laadukkaita punaviinejä unohtamatta.

Foodmarket – koe Aasialainen
katukeittiö ja paljon muuta!

Kuopio Wine Festivaleilta löydät tänä vuonna uuden ja monipuolisen Foodmarketin, jossa pääset nauttimaan aasialaisen katukeittiön rennosta tunnelmasta ja herkullisista ruoka-annoksista!

Foodmarketissa voit pysähtyä maistamaan myös muun muassa hedelmäisiä drinkkejä Lignell & Piispasen isännöimässä baarissa.

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)

   

liput ja ohjelma

Viinijuhlien artistit 2018

Pe 29.6.

Pete Parkkonen
Hovimuusikko Ilkka
JVG

La 30.6.

Uniklubi
SANNI
The Rasmus

Ma 2.7.

Ellinoora
Ismo Alanko
Jenni Vartiainen

Ti 3.7.

Elias Kaskinen & Päivänsankarit
Jarkko Ahola
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Ke 4.7.

Lauri Tähkä
Apulanta

To 5.7.

Michael Monroe
Popeda

Pe 6.7.

Happoradio
Neon 2
Juha Tapio

La 7.7.

Roope Salminen & Koirat
Reino Nordin
Europe (SWE)

Osta lippusi ennakkoon!

Ennakkoliput ovat myynnissä 14.2.2018 alkaen. Osta lippusi
edullisesti ennakkoon ja virittäydy festivaalitunnelmaan ajoissa.

Voit ostaa lippusi myös Kuopio Wine Festivalin portilta. Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn alueelle. Mikäli poistut alueelta, joudut ostamaan uuden pääsylipun.

Ennakkolippuja myy Kuopiossa seuraavat myyntipisteet:

Prisma Kuopio, Sokos Kuopio ja S-Market Ykkösrasti Kuopio.

Pääsylippuosto ei kerrytä S-bonusta.

 

papatti

Lipunmyynti portilta

33 €
29.6. ja 2.7.–6.7. klo 15.30 alkaen
30.6. klo 12.00 alkaen

43 €
7.7. klo 15.30 alkaen

Ennakkoliput

30 €

40 €
(la 7.7.2018)

papatti

Tapahtuma on K18.

Ohjelmaa myös koko perheelle

( vapaa pääsy )

Lauantaina 30.6. klo 12–16 viinijuhlilla voi maistella aasialaisia ruokamakuja ilmaisessa ja ikärajattomassa Baltic Jazz -tapahtumassa. Samalla kävijät voivat fiilistellä jazzmusiikkia!

Baltic Jazz -ohjelma

Klo 12.00 Rauno Tikkanen quartet feat. Lembit Saarsalu
Svengaavaa perinteistä jazzia & Lembit Saarsalu jäähyväiskeikalla Kuopiossa

 Klo 13.00 Olli Soikkeli
Gypsy Jazzin kitaravirtuoosi New Yorkista

KLo 14.00 Maris Briezkalns quartet feat. Kristine Praulina
Latvian kansanmusiikista kumpuavaa melodista jazzia

Tule nauttimaan musiikista ja aasialaisista ruoista vaikkapa koko perheen voimin!

Aukioloajat

Alue on avoinna klo 17 – 01. Lauantaina 30.6. Baltic Jazz -tapahtumaan on ikärajaton vapaa pääsy klo 12 – 16 välisenä aikana. Muina aikoina tapahtuma on K-18. Artistien esiintymisjärjestys ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ostopaikat ja lisätiedot

Ticketmaster
Osta lippusi lähimmältä Ticketmasterin myyntipisteeltä tai verkosta.

Peeässän myyntipisteet
Osta lippusi seuraavilta Peeässän myyntipisteiltä: Prisma Kuopio, Sokos Kuopio ja S-Market Ykkösrasti Kuopio.

Liput portilta
Voit ostaa festivaalilipun myös portilta 33 €:n hintaan. (Poikkeuksena lauantain 7.7. lippu, jonka hinta on 43 €.)

Lipunmyynti portilta alkaa klo 16 alueen aukiolopäivinä. Lauantaina 30.6.
lipunmyynti portilla alkaa klo 12. Huomioitahan, että portilta voi ostaa ainoastaan saman päivän lippuja.

Viinikylässä maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Diners sekä American Express.

puu

hyvä tietää

Tapahtuma on K-18

• Muistathan, ettei alueelle saa tuoda sateenvarjoja.

fuji

Juontajana Suomipopin Hovimuusikko Ilkka!

Radio Suomipopin palkitusta Aamulypsy-ohjelmasta tutuksi tullut Hovimuusikko Ilkka sanailee huippuartistimme lavalle. Kuka tietää, vaikka mies tarttuisi itsekin kitaraan?

Tämä on kuultava!

DJ ja saksofonisti esiintyvät Foodmarketissa

DJ Stefu Sundman ja saksofonisti Antti Hynninen muodostavat duon, joka yhdistää sielukasta elektronista DJ-osaamista taidokkaaseen saksofonismiin. Sundman ja Hynninen ovat hioneet yhteistyönsä tasolle, joka on saavuttanut kovan kysynnän festivaaleille sekä klubeilla ympäri Suomea.

Stefu Sundman on arvostettu ja pitkän uran luonut Dj. Antti Hynnisen soittoa voi kuulla muun muassa Tuomari Nurmion,
J. Karjalaisen, Ricky-Tick Big Bandin sekä Keski-Euroopassa uraa luovan Niilan riveissä.

Sundmanin ja Hynnisen musiikkia kuulet Foodmarketissa.

Ravintolateltassa toivemusiikkia

Pop Machine on elävä jukeboxi!

Pop Machine soittaa yli 150 kappaleen valikoimasta kaikkea mitä yleisö toivoo. Kappalevalikoimasta löytyy tuttuja klassikkoja vuosien varrelta, kuin myös tuoreita hittejäkin!

kwf-tunnus

Kuopio wine festival myyntipalvelu

050 402 4519 (ma-pe klo 9-16)